قلیه ماهی ....

تقدیم به آسمونی عزیز ....

مدتی بود که به آسمونی عزیز قول داده بودم روش درست کردن قلیه ماهی رو براش بفرستم ... که حسابی بدقول شده بودم .... روش درست کردنشو اینجا میذارم که بقیه هم بتونن استفاده کنن  ... البته شاید دستور اصلیش فرق داشته باشه ولی من اینجوری درست میکنم خوشمزه هم میشه ....

مواد لازم  برای دو نفر!

ماهی نیم کیلو  

روغن

تمر هندی نصف بسته (میزان دلخواه )

سبزی (گشنیز  یه دسته کافیه)

سیر  (یک بوته)

پیاز (یک عدد متوسط )

رب گوجه (بعضی ها حذفش میکنن ولی خوشرنگ میشه ... یک تا دو قاشق غذاخوری )

ادویه (نمک و فلفل سیاه)

 طرز تهیه :

اولش بگم که برای این غذا باید از ماهی هایی استفاده بشه که استخوان کم داشته باشن و ماهی هایی مثل شوریده ، سنگسر و حلوا مناسب هستن ومیتونین ماهی رو قبلش آبپز کنین و خارهاشو جدا کنین یا اینکه اگر وقت ندارین از تن ماهی استفاده کنین ...

ابتدا باید سبزی ها رو پاک کرده و خوب بشورین و بعد خرد کنید بعضی ها شنبلیله هم میذارن ولی اگر شنبلیله اش زیاد باشه تلخ میشه و به نظر من اگه فقط گشنیز باشه خوشمزه تره ... پیاز ها و سیر ها رو جدا جدا خرد کنید و اول پیاز رو توی روغن تفت بدین و وقتی طلایی رنگ شد سیر ها رو اضافه کنید و لازم نیست سیرها رو زیاد تفت بدین  ... بعد از این باید ماهی و سبزی ها و ادویه رو به نوبت اضافه کنید و تفت بدین وبعد رب گوجه رو اضافه کنید ...در مرحله بعد باید به میزان لازم آب اضافه کنید و بذارین خوب جابیافته ... در ضمن تمر رو هم باید توی یه لیوان آب حل کنید از صافی عبور بدین و آب تمر رو به غذاتون اضافه کنید .... ترشی این غذا با همین آب تمر تامین میشه و این غذا رو با برنج میتونین میل کنید  ...

 نکته1 : بعضی ها آرد برنج هم اضافه میکنن تا غلیظ تر بشه ...

نکته 2 : از میگو هم میتونین توی این غذا استفاده کنین که عالی میشه فقط دقت کنین که میگوی تازه به زمان پخت کمی احتیاج داره

نکته 3 : معمولا تمرهندی ها شور هستن و قبل از اضافه کردن نمک میزان شوری تمری رو که تهیه کردین امتحان کنید که غذاتون شور نشه

امیدوارم که درست کنید و لذت ببرین .... واقعا غذای خوشمزه ایه من که خیلی دوست دارم ...!!!

(فعلا که عکس ندارم ولی این دفعه که درست کنم حتما عکسشو میگیرم و اینجا میذارم )

---------------------------------------------

بالاخره اینجا هم بارون اومد ... از اون بارونای رعد و برق دار و شرشر که من خیلی دوست دارم ....!!!

من هم از فرصت استفاده کردم و رفتم زیر بارون خیلی خیییییییییییلی خوب بود ...

هوا هم سرد شده و کم کم داره بخاریها روشن میشه ...

 

/ 9 نظر / 4 بازدید
خورشید

سلام ممنون بابت این دستور غذا ولی ترجیح میدم که بیام خونه خودتون و این غذا رو بخورم [زبان]

پورطالبی (همثانیه)

سلام خیلی ممنون از لطف و حضور شما عید شما مبارک به روز کردم منتظر شما هستم یا علی [گل]

در اسمان ها منتظرم باش ...!

سلام ... ممنون راضیه جون راستی منم ترجیح میدم بیام خونه تون ..حتما دست پخت خودت حرف نداره ...ووووووووووووووووووی خداااااااااااااااااای من بازم ممنون بوس از دستای مهربونت[ماچ]

دایی جواد

سلام دایی جان...حالت خوبه انشالله..اسرا جان خوب هستند ؟ دایی کم پیدا شدی ؟ یا من کم سعادت...[لبخند] باید به زندایی بگم از روی این دستور غذا یه بار برام قلیه ماهی رو درست کنه..اما اون یه راه دیگه ر میره....برات باید تو یه فرصت مناسب بنویسم... شاد و سلامت باشید... یا علی [لبخند]

خورشید

سلام . خوبی ؟ چند وقت نیستی گفتم بیام حالت و بپرسم ؟ خوش میگذره ؟ درس و دانشگاه حتما مشغولت کرده موفق باشی

سنجاقک

سلام دوست من... ممنونم از این قلیه ماهی که دهان مارو آب انداخت/شمااستادی هستی برا خودت.دست مریزاد مهربون... وق کردی یه سری به وبم بزن ... پیشاپیش ممنونم...