رنگینک ...!

دوستان سلام ...

یه سری خوراکیها هستن که فقط توی یه موقه های خاص به آدم میچسبه مثلا تو شهر ما رنگینک فرنی نشا و ... غذاهایی هستن که مخصوص ماه رمضون هستن ...

امروز میخوام روش درست کردن رنگینک رو براتون بنویسم .

یادمه یه روز میخواستم روش درست کردن رنگینک رو برای یه نفر بگم تو همون اولش که فرق رطب با خرما چیه موندیم چون فصل رطب نبود که بخوام عکسشوبراش بزارم ...

مواد لازم :

رطب: به میزان دلخواه

آرد باز میزان لازم !

روغن : ایضا!!!!

رنگینک رو میشه با خرما هم درست کرد ولی رنگینک با رطب یه چیز دیگه اس ....

ما رنگینک رو به عنوان یه غذای کامل استفاده نمیکنیم و معمولا برای وقت افطار  ازش استفاده میشه ...

فکر کنم تو شهر های مختلف روش درست کردنش متفاوت باشه ... مثلا تو خوابگاه که بودیم یکی از هم اتاقیهامون که اهل استان فارس بود یه نوع رنگینک آورده بود که کلا با رنگینک ما فرق داشت ...

راستی فکر کنم رطب همون خرمای نرسیده باشه ...

اینم عکسش :

 

میتونین همین جوری رطب ها رو کنار هم بچینین توی ظرف ولی ما به خاطر تنبلی زیاد و اینکه میخوایم موقع خوردن رنگینک بهمون خوش بگذره هسته هاشو در میاریم ... بعد میچینیم توی ظرف ... !!!نیشخند


 

تو شهر ما یه مثالی هست که وقتی مثلا یه جایی خیلی تعداد زیاد باشه طوریکه جا نباشه و همه جفت همدیگه نشسته باشن ... میگن همه مثل رنگنیک نشسته بودیم !

 محلی ها بهش میگن RENGENAK  که فارسیش میشه رنگینک !

بعد از این مرحله باید آرد گرمش آماده بشه که برای اون مقدار رطبی که توی عکس دیدین من 8 قاشق غذاخوری آرد و یه استکان روغن استفاده کردم ...

قبل از اینکه روغن رو بریزیم باید آرد رو توی ماهیتابه با حرارت ملایم تفت بدیم تا رنگش تیره بشه ... البته باید دقت کنین که آردا نسوزه و گلوله گلوله هم نشه ... بعد روغن رو اضافه میکینم و باز تفت میدیم که به رنگ دلخواه برسه ...

بعد از این باید این آرد تفت داده شده رو روی رطب ها با کف قاشق پخش کنیم ...


 

برای تزیینش میشه از گردو ، پودر نارگیل، کنجد و ... استفاده کرد البته من چون عجله ای درست کردم و خونه بابام اینا بودم نشد تزیینش کنم .... فعلا همین رو ازم داشته باشین :


 درست کردنش کار زیادی نداره ولی خیلی مقوی و خوشمزه اس ... تقدیم به همه دوستای خوبم ...

شادی نصیبتان ...

/ 18 نظر / 10 بازدید
نمایش نظرات قبلی
kazhal

ما که رطب نداریم چیکار کنیم ؟ [لبخند]

زینب

سلام خواهر ما شوشتری های مقیم اهواز با خرما درست میکنیم و بعد از درآوردن هسته لاش گردو میذاریم.خیلی خوشمزه ست.حتما امتحان کن!!![لبخند]

زینب

سلام خواهر ما شوشتری های مقیم اهواز با خرما درست میکنیم و بعد از درآوردن هسته لاش گردو میذاریم.خیلی خوشمزه ست.حتما امتحان کن!!![لبخند]

برگی از خلقت سبز

__آپم و منتظر شما __________@__@@_____@ ____________@@_@__@_____@ ___________@@@_____@@___@@@@@ __________@@@@______@@_@____@@ _________@@@@_______@@______@_@ _________@@@@_______@@______@_@ _________@@@@_______@_______@ _________@@@@@_____@_______@ __________@@@@@____@______@ ___________@@@@@@@______@ __@@@_________@@@@@_@ @@@@@@@________@@_____ _@@@@@@@_______@_____ __@@@@@@_______@@_____ ___@@_____@_____@_____ ____@______@____@_____@_@@ _______@@@@_@__@@_@_@@@@@ _____@@@@@@_@_@@__@@@@@@@ ____@@@@@@@__@@______@@@@@ ____@@@@@_____@_________@@@ ____@@_________@__________@ _____@_________@_____ _______________@_____ ____________@_@_____ _____________@@_@_____ ______________@@_____ _______________@_____

برگی از خلقت سبز

سلام در این شبهای عزیز به دعاهای شما برای یک دختر که تومور مغزی داره محتاجم. دعا کنید سلامتیشو خدا بهش بده . ممنونم. التماس دعا

معلمی از جنس پاییز

سلام دوست مهربونم شبت بخیر طاعاتتون قبول وای رنگینک[خوشمزه] شما میدونید من هیچ چیز را به اندازه رنگینک دوست ندارم .مخصوصا الان که ماه مبارکه .ولی همسرم اجازه نمیده من زیاد بخورم راستش رنگینک را با خرما دوست دارم نه با رطب خصوصا وقتی گرمه باشه من هرشب افطار رنگینک یا نمونه دیگرش که حلوا خرمایی باشه را میخورم مرررررررررررررررررسی که از رنگینک نوشتی الان برم باز دور از چشم خانمی رنگینک بخورم[نیشخند]

خورشید

سلام من هم یه بار رنگینک شیرازی ها رو خوردم . ووووووی من اصن فک کنم تو عمرم رطب نخوردم . این عکسی که تو گذاشتی من فقط تو فیلم ها دیدم

مامان حامد

س راضیه جون تا حالا نخوردم ولی اگه تنبلی بذاره امتحانش میکنم

shiva

سلام عزیزم ما شیرازیها مغز گردو رو بجای هسته هامیذاریم خیلی باحال میشه قدیمی ها خاک قند هم روی رنگینک می ریختند اما خیلی کم میشه کسی حالا بریزه[چشمک][نیشخند]